Dýně hokaido do kvašené zeleniny? Proč ne!

Od mala miluji kvašenou zeleninu. Líbí se mi možnost variability při míchání jednotlivých směsí.

Letos jsem zkusila do první pozdně podzimní várky přidat dýni hokaido. Čekala jsem, co udělá s konzistencí, aby nebyla třeba příliš měkká.

Kvašená zelenina - listopad 2019 :)

Kvašená zelenina s červenou řepou a dýní hokaido – 11/2019

Nezklamala mne.  Hotová zeleninová směs je příjemně kyselá a krásně křupavá, plná vitamínů, minerálů. Lahůdková zimní vitamínová bomba!

Zde jsou ingredience:

2 střední hlávky bílého zelí, 2 pěkné červené řepy, 4 cibule, 1 dýně hokaido, kmín, nať kopru, sůl. Množství vyjde na cca 2 téměř plné čtyř litrové sklenice.

Postup, jak připravit kvašenou zeleninu najdete zde.

Dobrou chuť!

Příspěvek byl publikován v rubrice Články, Zdravá strava, Zdraví a rady pro zdraví se štítky , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *